Taktvätt och takmålning för BRF:er

Är ni en bostadsrättsförening, BRF, i Stockholm eller Göteborg? Vi tvättar och målar ert tak till fast pris – med vår takvård blir taket som nytt igen. Kontakta oss idag!

Få en kostnadsfri besiktning

Nöjda kunder i hela Sverige

UTMÄRKT omdöme
Baserat på 96 recensioner
Takhem är utan tvekan de bästa och pålitligaste hantverkare vi någonsin anlitat. Snabbt, effektivt och hög kvalité genom hela processen. Kunde jag ge 10 stjärnor skulle jag göra det!
Hakan Strand
Hakan Strand
2024-06-17
Snabbt och smidigt genomfört arbete med tvätt och målning av ett mycket gammalt plåttak som nu ser ut som nytt
Sven Ringmar
Sven Ringmar
2024-06-07
Väldigt bra och prisvärt och bra att ha och göra med,kanontrevliga och tydliga samt noggranna med täckning och städning,supernöjd👍🏻
Mats Bergelin
Mats Bergelin
2024-06-06
Fantastiskt bra resultat och superproffsigt jobb rakt igenom! Förutom att vårt tak är både rent och fint målat, så var Henrik & co både trevliga, pålitliga och lätta att få tag på. De städade jättefint efter sig.
Fredrik Dahlborg
Fredrik Dahlborg
2024-05-26
Trevligt bemötande från säljare och proffsigt genomfört arbete. Jag är mycket nöjd!
Petra Hjalmarsson
Petra Hjalmarsson
2024-05-14
Allt blev som förväntat, trevliga och duktiga! Kommer att rekommendera vidare till andra garanterat. Tack för ett fint jobb!
Max Stendahl
Max Stendahl
2024-05-13
Allt har fungerat bra från ax till limpa. Henrik har varit en klippa hela vägen. Tack för ett bra samarbete
Adam Fröden
Adam Fröden
2024-05-13
Vi är så nöjda med Takhems arbete. Proffsigt på alla sätt och vårt tak blev som nytt!
Louise von Stockenström
Louise von Stockenström
2024-05-08


“Team Takhem gjorde ett mycket bra arbete, lätta att samarbeta med, hittade snabba lösningar till saker som dök upp under arbetets gång. Arbetet utfördes helt enligt överenskommelse. Rekommenderar Takhem då alla 14 hushåll (7 tak) var väldigt nöjda med utfört jobb och samarbete. Tack till Henrik med team.”
Hans Hansson, Brf Silversmeden Spånga – Betyg: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Takhems 3-stegs metod för tak

1. Taktvätt

Vi rengör taket med specialanpassade maskiner som är skonsamma mot takpannorna. Vi använder den mest effektiva och skonsamma metoden för att tvätta ditt tak på djupet.

2. Anti-alg

Efter tvätt genomför vi en anti-algbehandling. Behandlingen dödar mossan från rötterna och förhindrar återväxt. Ditt tak blir helt rent inför målningen.

3. Takmålning

Ditt tak förses med två lager färg. Det andra lagret färg säkerställer längsta möjliga skydd för ditt tak. Nowocoats takfärg ger en fin yta och förlänger takets livslängd. Det nya ytskiktet skyddar mot fukt, mossa och alger.

Taktvätt & takmålning för BRF:er

Det är mycket att tänka på för bostadsrättsföreningar när det kommer till fastighetens/fastigheternas välmående och status; från stammar, dränering, räntor för lån till skick på fasad och tak. Vi på Takhem är experter på takvård och att förlänga livstiden för olika sorters tak.

Vi använder specialanpassade maskiner som rengör taket på djupet, självklart skonsamt och miljövänligt. Oavsett om taket har påväxter i form av alger och mossa så får vi bort det. För att få taket att kännas som nytt igen så målar vi det i flera lager, förutom den fräscha känslan så förlänger det även takets livslängd vilket sparar pengar. Vi har all säkerhetsutbildning och utrustning som krävs för ett säkert och effektivt arbete. Ska er förening sätta upp solceller? Då är det inte säkert att taket behöver bytas före, en billigare åtgärd är att tvätta och måla taket.

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er bostadsrättsförening med att tvätta och måla taket.

Mer läsning:

Taktvätt

Takmålning

Kontakt

Boka kostnadsfri besiktning!

Skriv in ditt telefonnummer och ditt postnummer i rutorna nedan så kommer en av våra takmästare kontakta dig inom kort. Du kan även ringa oss på 0760-07 79 82.