Taktvätt och takmålning för BRF:er

BRF i Stockholm eller Göteborg? Med vår takvård blir ert tak som nytt igen. Hållbart, smidigt och enkelt.

Få en kostnadsfri besiktning

Nöjdast kunder i hela Sverige – läs våra recensioner

Google Review Widget

Takhems 3-stegs metod

1. Taktvätt

Vi rengör taket med specialanpassade maskiner som är skonsamma mot takpannorna. Vi använder den mest effektiva och skonsamma metoden för att tvätta ditt tak på djupet.

2. Anti-alg

Efter tvätt genomför vi en anti-algbehandling. Behandlingen dödar mossan från rötterna och förhindrar återväxt. Ditt tak blir helt rent inför målningen.

3. Takmålning

Ditt tak förses med två lager färg. Det andra lagret färg säkerställer längsta möjliga skydd för ditt tak. Nowocoats takfärg ger en fin yta och förlänger takets livslängd. Det nya ytskiktet skyddar mot fukt, mossa och alger.

Taktvätt för BRF:er

  • Effektiv metod
  • Nöjd kundgaranti
  • ROT-avdrag

Takhem använder en framarbetat metod för att göra ditt tak rent. Vi rengör taket med specialanpassade maskiner som är skonsamma mot takpannorna såväl som miljön.

Takhems metod för taktvätt gör ditt tak rent på djupet. Att tvätta tak med vår effektiva metod är både hållbart och kostnadseffektivt. Återkommande säkerhetskurser och utbildningar gör att vi alltid levererar arbeten med högsta kvalitet och säkerhet.

Få en kostnadsfri besiktning

Algbehandling för BRF:er

  • Slipp mossa och alger på taket
  • Nöjd kundgaranti
  • ROT-avdrag

Har du mossa och alger på ditt tak? Påväxt som fastnar drar åt sig mycket fukt. Det kan i värsta fall leda till frost och fuktskador om det inte tas bort.

Med Takhems algbehandling slipper du mossa och alger på taket. Vi använder en effektiv metod för att ta bort påväxt på ett sätt som är skonsamt för ditt tak. Vår algbehandling ger ett jämt lager algmedel över taktytan. Ditt tak blir finare och håller längre.

Få en kostnadsfri besiktning
tak plattor

Takmålning för BRF:er

  • Ditt gamla tak blir som nytt
  • Nöjd kundgaranti
  • ROT-avdrag

Vill du ha ett tak som ser ut som nytt igen? Med Takhems metod för takmålning är det möjligt. Efter att taket är behandlat och har torkat applicerar vi två lager färg på taket vilket ger längsta möjliga skydd. Vi förlänger livslängden på ditt tak och det ser ut som nytt.

De målade pannorna får en skyddande yta vilket stöter bort fukt samtidigt som det minskar risken för påväxt.

Få en kostnadsfri besiktning
tak plattor

Fasadtvätt för BRF

Din fasad blir skinande ren med professionell fasadtvätt till fast pris. Alger, smuts och mossa kan förkorta livslängden på fasaden. Med Takhems fasadtvätt blir ytskikten rena och håller längre. Vi utför fasadtvätt på alla typer av material.

En rent tvättad fasad gör inte bara huset finare att titta på, det förlänger även livslängden på fasaden. Det är extra viktigt att utföra fasadtvätt inför en ommålning av husfasaden. Detta för att avlägsna fett, alger och annat smuts så att den nya färgen får bra förutsättningar att hålla och skydda huset under lång tid.

Väder, miljö och färg påverkar hur ofta du bör tvätta din husfasad. Fasader med nyare premiumfärger kan klara sig i upp till tio år utan rengöring, medan äldre träfasader kan behöva tvättas så ofta som var tredje år. Utför en årlig kontroll och se hur mycket smuts och alger som tillkommit.

Vi tvättar husets yttre väggar inklusive takrännor och fönster. Vi använder en miljövänlig metod med hetvatten som löser upp fett i träets fiber. Kontakta oss för en kostnadsfri besiktning av din fasad.

Få en kostnadsfri besiktning

En unik metod

Takhems metod för taktvätt gör ditt tak rent på djupet samtidigt som det förlänger livslängden. Efter att ha tvättat taket lägger vi på en algbehandling. Därefter målas taket i två steg för bästa möjliga skydd.

Vår effektiva metod är både hållbar och kostnadseffektivt. Återkommande säkerhetskurser och utbildningar gör att vi alltid levererar arbeten med högsta kvalitet och säkerhet.

Få en kostnadsfri besiktning

Skriv in ditt telefonnummer och ditt postnummer i rutorna nedan så kommer en av våra takmästare kontakta dig inom kort. Du kan även ringa oss på 0760-07 79 82.

Ring oss på 0760-07 79 82

Taktvätt och takmålning för BRF:er

Vill du motverka påväxt på ditt hus samtidigt som du förlänger livslängden på ditt tak? Boka Takhems takvård redan idag!

Återkommande säkerhetskurser och utbildningar gör att vi alltid levererar arbeten med högsta kvalitet och säkerhet.