Taktvätt i Tyresö

I Tyresö erbjuder Takhem taktvätt för hus/villor. Vi använder bara skonsamma och miljövänliga metoder. Vi utför även takmålning och fasadtvätt. Självklart lämnar vi nöjd kundgaranti!


✓ ROT-avdrag för taktvätt & takmålning
✓ Snabbt utförande
✓ Certifering för säkert & tryggt arbete på tak

Få en kostnadsfri besiktning
20% rabatt på taktvätt och takmålning

Nöjda kunder i hela Sverige

Google Review Widget


“Team Takhem gjorde ett mycket bra arbete, lätta att samarbeta med, hittade snabba lösningar till saker som dök upp under arbetets gång. Arbetet utfördes helt enligt överenskommelse. Rekommenderar Takhem då alla 14 hushåll (7 tak) var väldigt nöjda med utfört jobb och samarbete. Tack till Henrik med team.”
Hans Hansson, Brf Silversmeden Spånga – Betyg: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fasadtvätt, takmålning & taktvätt i Tyresö

Takhem är experter på att rengöra tak. Återkommande säkerhetskurser och utbildningar gör att vi alltid levererar arbeten med högsta kvalitet och säkerhet.Förutom att taket blir renare och fräschare med taktvätt förlänger det också livslängden. Mossa på taket, alger och andra påväxter riskerar att skada takpannorna, till exempel riskerar de att spricka vid kyla.

Så oavsett du bor i hus eller villa i Tyresö, eller är den del av en bostadsrättsförening så är taktvätt en bra investering som gör att du kan slippa plötsliga utgifter. Vi tvättar tak med tegelpannor, betongpannor och plåttak.

När taket är ordentligt tvättat utför vi också självklart takmålning, kolla vårt instagramkonto för fina resultat. Taket blir som nytt igen. Vi utför även uppdrag inom fasadtvätt, oavsett om det är puts, tegel eller trä. Bor du i Tyresö och behöver hjälp med ovan så kontakta oss idag!

Här hittar du mer läsning:
Taktvätt
Takmålning
Fasadtvätt
8 vanligaste problemen på villatak
Byta tak för att sätta upp solceller?

Få en kostnadsfri besiktning