Taktvätt i Tyresö

 

Hus i Tyresö? Vi gör ditt gamla tak som nytt igen. Smidigt, enkelt och hållbart.

Få en kostnadsfri besiktning
20% rabatt på taktvätt och takmålning

Nöjdast kunder i hela Sverige – läs våra recensioner

Google Review Widget

Takhems enkla 3-stegs metod

1. Taktvätt

Grundlig rengöring av taket med specialanpassade maskiner. Skonsamt mot både takpannor och miljö. En effektiv metod som rengör ditt tak på djupet.

2. Anti-alg

Takytan förses med ett jämt lager anti-algmedel. Behandlingen dödar mossa och lav från rötterna samt förhindrar återväxt. Ett proaktivt skydd som gör så att taket håller längre.

3. Takmålning

För bästa möjliga skydd målar vi ditt tak med två lager färg. Det andra lagret färg ger en fin yta och förlänger takets livslängd. Det nya ytskiktet ger långvarigt skydd mot fukt, mossa och alger.

Taktvätt i Tyresö

  • Effektiv metod
  • Nöjd kundgaranti
  • ROT-avdrag

Mossa, smuts och annan påväxt försämrar takets ytskikt och gör att takpannor kan spricka. Vi tvättar taket och tar bort påväxt. Det förebygger skador och gör så att det håller längre.

Takhem rengör taket med specialanpassade maskiner som är skonsamma mot takpannor såväl som miljön. Vår framarbetade metod gör taket rent på djupet. Att tvätta tak med vår effektiva metod är både hållbart och kostnadseffektivt. En taktvätt ökar livslängden på taket.

Få en kostnadsfri besiktning

Algbehandling i Tyresö

  • Slipp mossa, alger och påväxt på taket
  • ROT-avdrag
  • Nöjd kundgaranti

Få bort mossa och alger på ditt tak. Påväxt drar åt sig fukt. Det kan i värsta fall leda till frost och fuktskador.

Takhems proaktiva algbehandling gör så att du slipper mossa och alger på taket. Vår algbehandling sprutas på med en maskin som fördelar ett jämt lager algmedel över hela takytan. En algbehandling förlänger livslängden på dina takpannor.

Få en kostnadsfri besiktning
tak plattor

Takmålning i Tyresö

  • Ditt gamla tak blir som nytt
  • Nöjd kundgaranti
  • ROT-avdrag

Vill du ha ett tak som ser ut som nytt igen? Takhems effektiva takmålning gör det möjligt. Efter att taket är tvättat och algbehandlat målas det med två lager färg. Det ger bästa möjliga skydd och förlänger livslängden på taket.

De målade pannorna får en skyddande yta vilket stöter bort fukt samtidigt som det minskar risken för påväxt.

Få en kostnadsfri besiktning

Fasadtvätt i Tyresö

Din fasad blir skinande ren med professionell fasadtvätt till fast pris. Alger, smuts och mossa kan förkorta livslängden på fasaden. Med Takhems fasadtvätt blir ytskikten rena och håller längre. Vi utför fasadtvätt på alla typer av material.

En rent tvättad fasad gör inte bara huset finare att titta på, det förlänger även livslängden på fasaden. Det är extra viktigt att utföra fasadtvätt inför en ommålning av husfasaden. Detta för att avlägsna fett, alger och annat smuts så att den nya färgen får bra förutsättningar att hålla och skydda huset under lång tid.

Väder, miljö och färg påverkar hur ofta du bör tvätta din husfasad. Fasader med nyare premiumfärger kan klara sig i upp till tio år utan rengöring, medan äldre träfasader kan behöva tvättas så ofta som var tredje år. Utför en årlig kontroll och se hur mycket smuts och alger som tillkommit.

Vi tvättar husets yttre väggar inklusive takrännor och fönster. Vi använder en miljövänlig metod med hetvatten som löser upp fett i träets fiber. Kontakta oss för en kostnadsfri besiktning av din fasad.

Få en kostnadsfri besiktning

En unik metod

Takhems metod för taktvätt gör ditt tak rent på djupet samtidigt som det förlänger livslängden. Efter att ha tvättat taket lägger vi på en algbehandling. Därefter målas taket i två steg för bästa möjliga skydd.

Vår effektiva metod är både hållbar och kostnadseffektivt. Återkommande säkerhetskurser och utbildningar gör att vi alltid levererar arbeten med högsta kvalitet och säkerhet.

Få en kostnadsfri besiktning

Skriv in ditt telefonnummer och ditt postnummer i rutorna nedan så kommer en av våra takmästare kontakta dig inom kort. Du kan även ringa oss på 0760-07 79 82.

Ring oss på 0760-07 79 82

Taktvätt och takmålning i Tyresö

Vill du också ha ett rent tak som håller längre? Vi är experter på takvård. Våra effektiva metoder är skonsamma både för ditt tak och miljön. Boka en kostnadsfri besiktning idag!