Taktvätt i Täby till bra pris

Takhem erbjuder taktvätt för hus/villor i Täby. Vi använder bara skonsamma och miljövänliga metoder när vi tvättar tak. Vi utför även takmålning och fasadtvätt. Självklart lämnar vi nöjd kundgaranti!


✓ ROT-avdrag för taktvätt & takmålning
✓ Snabbt utförande
✓ Fast pris på taktvätt – inga dolda kostnader
✓ Certifering för säkert & tryggt arbete på tak

Få en kostnadsfri besiktning
20% rabatt på taktvätt och takmålning

Nöjda kunder i hela Sverige

UTMÄRKT omdöme
Baserat på 96 recensioner
Takhem är utan tvekan de bästa och pålitligaste hantverkare vi någonsin anlitat. Snabbt, effektivt och hög kvalité genom hela processen. Kunde jag ge 10 stjärnor skulle jag göra det!
Hakan Strand
Hakan Strand
2024-06-17
Snabbt och smidigt genomfört arbete med tvätt och målning av ett mycket gammalt plåttak som nu ser ut som nytt
Sven Ringmar
Sven Ringmar
2024-06-07
Väldigt bra och prisvärt och bra att ha och göra med,kanontrevliga och tydliga samt noggranna med täckning och städning,supernöjd👍🏻
Mats Bergelin
Mats Bergelin
2024-06-06
Fantastiskt bra resultat och superproffsigt jobb rakt igenom! Förutom att vårt tak är både rent och fint målat, så var Henrik & co både trevliga, pålitliga och lätta att få tag på. De städade jättefint efter sig.
Fredrik Dahlborg
Fredrik Dahlborg
2024-05-26
Trevligt bemötande från säljare och proffsigt genomfört arbete. Jag är mycket nöjd!
Petra Hjalmarsson
Petra Hjalmarsson
2024-05-14
Allt blev som förväntat, trevliga och duktiga! Kommer att rekommendera vidare till andra garanterat. Tack för ett fint jobb!
Max Stendahl
Max Stendahl
2024-05-13
Allt har fungerat bra från ax till limpa. Henrik har varit en klippa hela vägen. Tack för ett bra samarbete
Adam Fröden
Adam Fröden
2024-05-13
Vi är så nöjda med Takhems arbete. Proffsigt på alla sätt och vårt tak blev som nytt!
Louise von Stockenström
Louise von Stockenström
2024-05-08


“Team Takhem gjorde ett mycket bra arbete, lätta att samarbeta med, hittade snabba lösningar till saker som dök upp under arbetets gång. Arbetet utfördes helt enligt överenskommelse. Rekommenderar Takhem då alla 14 hushåll (7 tak) var väldigt nöjda med utfört jobb och samarbete. Tack till Henrik med team.”
Hans Hansson, Brf Silversmeden Spånga – Betyg: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Taktvätt i Täby – vårt erbjudande

Takhem har lång erfarenhet av taktvätt i svenska förhållanden och vi rengör taket med specialanpassade maskiner som är skonsamma mot takpannorna såväl som miljön. Vi jobbar på olika sorters tak; plåt, tegelpannor och betongpannor. Vår metod för taktvätt gör ditt tak rent på djupet. På riktigt. Återkommande säkerhetskurser och utbildningar gör att vi alltid levererar arbeten med högsta kvalitet och säkerhet. Det är en trygghet både för dig som beställare och oss som leverantör.

Förutom att taket blir renare och fräschare med taktvätt förlänger det också livslängden. Mossa på taket, alger och andra påväxter riskerar att skada takpannorna, till exempel riskerar de att spricka vid kyla. Om taktpannor går sönder så kan det bli stora fuktskador om underlagspappen inte är 100% tät.

Så oavsett om du bor i hus eller villa i Täby, eller är den del av en bostadsrättsförening så är taktvätt en bra investering som gör att du kan slippa plötsliga utgifter. Självklart målar vi även tak och tvättar fasader.

Här hittar du mer läsning:
Taktvätt
Takmålning
Fasadtvätt
8 vanligaste problemen på villatak
Byta tak för att sätta upp solceller?

Boka kostnadsfri besiktning!

Skriv in ditt telefonnummer och ditt postnummer i rutorna nedan så kommer en av våra takmästare kontakta dig inom kort. Du kan även ringa oss på 0760-07 79 82.

Förutom Täby, utför vi uppdrag här:

Stockholm
Göteborg
Nacka
Norrtälje
Nyköping
Norrköping
Tyresö
Täby
Öland