Taktvätt Täby

Takhem erbjuder taktvätt för hus/villor i Täby. Vi använder bara skonsamma och miljövänliga metoder för taktvätt. Vi utför även takmålning och fasadtvätt. Självklart lämnar vi nöjd kundgaranti!


✓ ROT-avdrag för taktvätt & takmålning
✓ Snabbt utförande
✓ Certifering för säkert & tryggt arbete på tak

Få en kostnadsfri besiktning
20% rabatt på taktvätt och takmålning

Nöjda kunder i hela Sverige

Google Review Widget


“Team Takhem gjorde ett mycket bra arbete, lätta att samarbeta med, hittade snabba lösningar till saker som dök upp under arbetets gång. Arbetet utfördes helt enligt överenskommelse. Rekommenderar Takhem då alla 14 hushåll (7 tak) var väldigt nöjda med utfört jobb och samarbete. Tack till Henrik med team.”
Hans Hansson, Brf Silversmeden Spånga – Betyg: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Taktvätt Täby – vårt erbjudande

Takhem har lång erfarenhet av taktvätt och vi rengör taket med specialanpassade maskiner som är skonsamma mot takpannorna såväl som miljön. Vår metod för taktvätt gör ditt tak rent på djupet. På riktigt. Återkommande säkerhetskurser och utbildningar gör att vi alltid levererar arbeten med högsta kvalitet och säkerhet.

Förutom att taket blir renare och fräschare med taktvätt förlänger det också livslängden. Mossa på taket, alger och andra påväxter riskerar att skada takpannorna, till exempel riskerar de att spricka vid kyla. Om taktpannor går sönder så kan det bli stora fuktskador om underlagspappen inte är 100%-ig.

Så oavsett du bor i hus eller villa i Täby, eller är den del av en bostadsrättsförening så är taktvätt en bra investering som gör att du kan slippa plötsliga utgifter. Vi tvättar tak med tegelpannor, betongpannor och plåttak. Självklart målar vi även tak och tvättar fasader.

Här hittar du mer läsning:
Taktvätt
Takmålning
Fasadtvätt
8 vanligaste problemen på villatak
Byta tak för att sätta upp solceller?

Boka kostnadsfri besiktning!

Skriv in ditt telefonnummer och ditt postnummer i rutorna nedan så kommer en av våra takmästare kontakta dig inom kort. Du kan även ringa oss på 0760-07 79 82.