Kunder om vårt arbete

Vi på Takhem är stolta över vårt arbete. Och det är viktigt för oss att våra kunder är nöjda med våra tjänster för taktvätt, takmålning och fasadtvätt. Därför lämnar vi alltid nöjd kundgaranti. Nedan har vi samlat ett urval av recensioner från våra olika uppdrag runt om i landet. Samtliga recensioner återfinns på Google.

UTMÄRKT omdöme
Baserat på 96 recensioner
Takhem är utan tvekan de bästa och pålitligaste hantverkare vi någonsin anlitat. Snabbt, effektivt och hög kvalité genom hela processen. Kunde jag ge 10 stjärnor skulle jag göra det!
Hakan Strand
Hakan Strand
2024-06-17
Snabbt och smidigt genomfört arbete med tvätt och målning av ett mycket gammalt plåttak som nu ser ut som nytt
Sven Ringmar
Sven Ringmar
2024-06-07
Väldigt bra och prisvärt och bra att ha och göra med,kanontrevliga och tydliga samt noggranna med täckning och städning,supernöjd👍🏻
Mats Bergelin
Mats Bergelin
2024-06-06
Fantastiskt bra resultat och superproffsigt jobb rakt igenom! Förutom att vårt tak är både rent och fint målat, så var Henrik & co både trevliga, pålitliga och lätta att få tag på. De städade jättefint efter sig.
Fredrik Dahlborg
Fredrik Dahlborg
2024-05-26
Trevligt bemötande från säljare och proffsigt genomfört arbete. Jag är mycket nöjd!
Petra Hjalmarsson
Petra Hjalmarsson
2024-05-14
Allt blev som förväntat, trevliga och duktiga! Kommer att rekommendera vidare till andra garanterat. Tack för ett fint jobb!
Max Stendahl
Max Stendahl
2024-05-13
Allt har fungerat bra från ax till limpa. Henrik har varit en klippa hela vägen. Tack för ett bra samarbete
Adam Fröden
Adam Fröden
2024-05-13
Vi är så nöjda med Takhems arbete. Proffsigt på alla sätt och vårt tak blev som nytt!
Louise von Stockenström
Louise von Stockenström
2024-05-08

Hans Hansson, Brf Silversmeden Spånga
“Team Takhem gjorde ett mycket bra arbete, lätta att samarbeta med, hittade snabba lösningar till saker som dök upp under arbetets gång. Arbetet utfördes helt enligt överenskommelse. Rekommenderar Takhem då alla 14 hushåll (7 tak) var väldigt nöjda med utfört jobb och samarbete. Tack till Henrik med team.”
Betyg: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Marten Assi
”Rekommenderar Takhem för taktvätt & Takmålning starkt. Resultatet blev 10/10. Väldigt trevligt bemötande av Hampus och hjälpsam genom hela processen. Killarna jobbade på snabbt och effektivt. Tack för ett fantastiskt jobb Takhem, keep up the good work and your happy customers.”
Betyg: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️


Sofie Andersson
”Väldigt professionellt företag som målade och tvättade vårt tak. Alltid ett trevligt bemötande, snabbt och snyggt jobb och inga extra eller gömda kostnader. Rekommenderar starkt Takhem!”
Betyg: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Thomas Bjällås
”Vi är mycket nöjda med arbetet, dvs tvätt och målning, som har utförts ḥos oss. Killarna som var här var trevliga, punktliga och mycket noggranna i alla moment. Vi kan varmt rekommendera Takhem.”
Betyg: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bo Wellenstam
“Vill verkligen rekommendera Takhem för taktvätt etc. Mycket proffsigt företag. Två unga killar arbetade från 07:30 till 19:00 i ösregn och åska. Lunch 1 timme och satt i bilen i 30 minuter tills åskan hade passerat. När allting var klart med taktvätten så städade de efter sig så det blev finare än när de kom.”
Betyg: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Johan Bakircioglu
”Vår samfällighet på 12 radhus anlitade Takhem som gjorde ett otroligt proffsigt och bra jobb. Våra tak blev som nya igen och grabbarna städade efter sig! Rekommenderar Takhem starkt. Henrik var tillgänglig under hela resan vilket är stort +.”
Betyg: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Adam Thormarker
”Tog kontakt med flera olika takläggare men de ringde inte tillbaka. Henrik svarade på första samtalet och kom redan samma dag och kollade på vårt tak som tagit skada av all snö när snörasskydden gått sönder. Kan varmt rekommendera Henrik, professionell, i tid, håller det han lovade, levererade inom uppskattat pris och bra jobb utfört, taket ser som nytt ut. Samt att han bytte ut de klena fästena till snöraskyddet till kraftigare så vi slipper samma problem igen.”
Betyg: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Oskar Ulstein
”Anlitade Takhem Göteborg/Mölndal för tvätt av tak och fasad innan installation av solceller. Mycket nöjd med bemötande, genomförande och resultat. Huset blev som nytt!”
Betyg: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Björn Björnetoft
”Alltså jag är så nöjd med Takhems arbete, proffesionellt utfört, hög servicenivå till ett mycket bra pris! Jag fick ett ”nytt” tak som mina grannar tittar lite avundsjukt på! Det är ett rent nöje för mig att rekommendera Takhem!”
Betyg: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Marcus Åkergren
”Jag är mycket nöjd med Takhem och Henrik. De var professionella, pålitliga och levererade ett utmärkt resultat. Kommunikationen var smidig och de var lyhörda för mina önskemål. De visade stor noggrannhet i sitt arbete, och de lämnade taket i ett fantastiskt skick. Jag kan varmt rekommendera dem till alla som behöver takrengöring eller underhållstjänster.”
Betyg: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Eive Skoog
”Taktvätt och behandling för att hindra ny påväxt. Mitt tak är nu 10 år gammalt och efter tvätt är det nu helt rent från påväxt och mossa. Efter tvätt städades det runt huset så att det blev rent och snyggt. Fick även hjälp med att byta några trasiga takpannor. Trevlig personal som var nogranna och lämnade ett väl rengjort tak. Mycket nöjd. Rekommenderas!”
Betyg: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jesper Hermanson
”Takhem tvättade, algbehandlade och målade taket och satte upp nocktätning. Allt genomfördes snyggt och proffesionellt till ett rimligt pris. Kan varmt rekommendera”
Betyg: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Läs mer om våra tjänster

Få kostnadsfri besiktning av ditt tak