Taktvätt Alingsås

Har du ett smutsigt tak som är i behov av rengöring? Vi på Takhem jobbar i Alingsås och vi hjälper dig med att tvätta ditt tak. Självklart tar vi även hand om takmålning, så att taket får tillbaka en riktig härlig nykänsla!

  • ROT-avdrag

  • Nöjd kundgaranti

  • Taktvätt till fast pris

Boka gratis besiktning
Google Review Widget

Sofie Andersson
”Väldigt professionellt företag som målade och tvättade vårt tak. Alltid ett trevligt bemötande, snabbt och snyggt jobb och inga extra eller gömda kostnader. Rekommenderar starkt Takhem!”
Betyg: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Taktvätt i Alingsås – så jobbar vi

Vi på Takhem jobbar med olika sorters tak, men de vanligaste är tak med betongpannor, tegelpannor och plåt. Vi anpassar självklart vår taktvätt beroende på takmaterial. Innan vi ger dig en offert så kommer vi alltid ut på en gratis besiktning först. Och under arbetets gång hjälper vi självklart till med att byta ut enskilda pannor om det skulle behövas, liksom att lägga på nocktätning.

En taktvätt tar normalt en dag. Vi har de senaste säkerhetsutbildningarna för säkert arbete på tak, detta är en trygghet både för oss men också för dig som beställare. Ofta så målar vi taket efter en tvätt (tilläggsbeställning) i den kulör du önskar. Visste du förresten att vi tvättar fasader också i Alingsås?

Här har vi samlat bra läsning kring hur vi arbetar:

Få en kostnadsfri besiktning av ditt tak