Taktvätt Nyköping

I Nyköping utför Takhem taktvätt för hus/villor. Vi använder bara skonsamma och miljövänliga metoder. Vi arbetar även med takmålning och fasadtvätt. Självklart lämnar vi nöjd kundgaranti!


✓ ROT-avdrag för taktvätt & takmålning
✓ Snabbt utförande
✓ Certifering för säkert & tryggt arbete på tak

Få en kostnadsfri besiktning
20% rabatt på taktvätt och takmålning

Nöjda kunder i hela Sverige

Google Review Widget


“Team Takhem gjorde ett mycket bra arbete, lätta att samarbeta med, hittade snabba lösningar till saker som dök upp under arbetets gång. Arbetet utfördes helt enligt överenskommelse. Rekommenderar Takhem då alla 14 hushåll (7 tak) var väldigt nöjda med utfört jobb och samarbete. Tack till Henrik med team.”
Hans Hansson, Brf Silversmeden Spånga – Betyg: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fasadtvätt, takmålning & taktvätt i Nyköping

Takhem har lång erfarenhet när det kommer till att tvätta olika typer av tak; från tegel, betong till plåt. Vi är självklart säkerhetsutbildade och utför arbetet snabbt och tryggt med bra resultat. Vi använder specialanpassade maskiner som är skonsamma mot takpannorna såväl som miljön. När taket är ordentligt rengjort och algbehandlat så ombesörjer vi även takmålning.

När det kommer till fasadtvätt så rengör vi din fasad, oavsett om du har puts, tegel eller trä. Bor du i Nyköping, så kontakta oss idag!

Här hittar du mer läsning:
Taktvätt
Takmålning
Fasadtvätt
8 vanligaste problemen på villatak
Byta tak för att sätta upp solceller?

Få en kostnadsfri besiktning