Taktvätt & fasadtvätt i Nacka

Takhem utför taktvätt, takmålning och fasadtvätt i Nacka för hus/villor. Vi utför arbetet säkert, tryggt och miljövänligt. Självklart lämnar vi nöjd kundgaranti!


✓ ROT-avdrag för taktvätt & takmålning
✓ Snabbt utförande
✓ Certifering för säkert & tryggt arbete på tak

Få en kostnadsfri besiktning
20% rabatt på taktvätt och takmålning

Nöjda kunder i hela Sverige

Google Review Widget


“Team Takhem gjorde ett mycket bra arbete, lätta att samarbeta med, hittade snabba lösningar till saker som dök upp under arbetets gång. Arbetet utfördes helt enligt överenskommelse. Rekommenderar Takhem då alla 14 hushåll (7 tak) var väldigt nöjda med utfört jobb och samarbete. Tack till Henrik med team.”
Hans Hansson, Brf Silversmeden Spånga – Betyg: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Taktvätt & fasadtvätt i Nacka – vårt erbjudande

Takhem använder en väl beprövad metod för att göra ditt tak rent. Vi rengör taket med specialanpassade maskiner som är skonsamma mot takpannorna såväl som miljön. Efter tvättning och algbehandling så kan vi även ta hand om målning som ökar takets livslängd än mer.

Är ditt tak i fint skick men du har behov av fasadtvätt – det fixar vi. Vi utför arbetet snabbt och säkert till ett fast pris.

Din fasad blir skinande ren med professionell fasadtvätt till fast pris. Alger, smuts och mossa kan förkorta livslängden på fasaden. Med Takhems fasadtvätt blir ytskikten rena och håller längre. Vi utför fasadtvätt på alla typer av material.

Här hittar du mer läsning:
Taktvätt
Takmålning
Fasadtvätt
8 vanligaste problemen på villatak
Byta tak för att sätta upp solceller?

Bor du i Nacka? Kontakta oss idag!

Få en kostnadsfri besiktning