Välkommen till Takhem

Taktvätt & takmålning med garanti

Taktvätt & takmålning med garanti

Google Review Widget

Nöjda kunder i hela Sverige

Välkommen till oss på Takhem. Vi tvättar och målar tak i hela Sverige, från Göteborg i väst till Stockholm i öst. Med passion och stolthet i vårt arbete så är nöjda kunder vårt stora fokus. Hos oss får du kvalitetssäkrad och högklassig takvård. Förutom takvård så arbetar vi också med fasadtvätt. Läs gärna våra betyg från utförda arbeten. Betyg: 5 / 5 på Google.

Henrik Mohn
Henrik Mohn
Grundare och VD, Takhem

Om Takhem

Takhem grundades med syftet att förlänga livslängden på tusentals tak i hela Sverige, från Göteborg i väst till Stockholm i öst. Genom att tvätta och måla tak hjälper vi villaägare och bostadsrättsföreningar att få finare tak som håller längre.

Henrik Mohn är VD och en av tre grundare av bolaget. Hans stora tillfredställelse är att göra kunder nöjda och när man ser tydliga resultat efter tvätt och målning av ett tak.

Vi ser fram emot att hjälpa dig göra dit tak rent och snyggt. Och du, vi tvättar självklart också fasader. Tveka inte att höra av dig direkt till Henrik på telefon 0760-07 79 82 om du har några frågor. Du når honom även på mail: henrik@takhem.se.

Google Review Widget