Takmålning – ditt hustak blir som nytt

  • 10 års garanti

  • ROT-avdrag

  • Vi målar tegeltak, betongtak och plåttak

  • Snabb offert med pris för takmålning

Få en kostnadsfri besiktning

Vill du ha ett villatak som ser ut som nytt igen? På riktigt. Takhems effektiva metodik för takmålning gör det möjligt. Efter att taket är tvättat och algbehandlat målas det med två lager färg. Det ger bästa möjliga skydd och förlänger livslängden på taket.

De målade pannorna får en skyddande yta vilket stöter bort fukt samtidigt som det minskar risken för påväxt.

Guider och tips för takmålning:
Måla betongpannor
Färg för takpannor
Måla plåttak
Mossa på taket, bekämpning

Vi målar tak på följande platser: Stockholm, Göteborg, Alingsås, Nacka, Norrtälje, Norrköping, Nyköping, Tyresö, Täby och Öland.

tak plattor
20% rabatt på taktvätt och takmålning

Takmålning – Nöjda kunder i hela Sverige

Google Review Widget


”Väldigt professionellt företag som målade och tvättade vårt tak. Alltid ett trevligt bemötande, snabbt och snyggt jobb och inga extra eller gömda kostnader. Rekommenderar starkt Takhem!”
Sofie AnderssonBetyg: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Få en kostnadsfri besiktning för takmålning

Skriv in ditt telefonnummer och ditt postnummer i rutorna nedan så kommer en av våra takmästare kontakta dig inom kort. Du kan även ringa oss på 0760-07 79 82.

Takhems 3-stegs metod

Takhem tar hand om det mesta kring ditt villatak för att förlänga livslängden på det. Innan takmålning kan ske behöver det ske en ordentlig taktvätt samt algbehandling. Förutom takvård erbjuder vi även fasadtvätt.

1. Taktvätt

Vi rengör taket med specialanpassade maskiner som är skonsamma mot takpannorna. Vi använder den mest effektiva och skonsamma metoden för att tvätta ditt tak på djupet.

2. Anti-algbehandling

Efter tvätt genomför vi en anti-algbehandling. Behandlingen dödar mossan från rötterna och förhindrar återväxt. Ditt tak blir helt rent inför målningen.

3. Takmålning

Ditt tak förses med två lager färg. Det andra lagret färg säkerställer längsta möjliga skydd för ditt tak. Nowocoats takfärg ger en fin yta och förlänger takets livslängd. Det nya ytskiktet skyddar mot fukt, mossa och alger.