Taktvätt – garanterat rent tak

  • 10 års garanti

  • Vi målar tegeltak, betongtak och plåttak

  • ROT-avdrag

  • Snabb offert med pris för takmålning

Få en kostnadsfri besiktning

Vill du ha ett villatak som ser ut som nytt igen? På riktigt. Takhems effektiva metodik för takmålning gör det möjligt. Efter att taket är tvättat och algbehandlat målas det med två lager färg. Det ger bästa möjliga skydd och förlänger livslängden på taket.

De målade pannorna får en skyddande yta vilket stöter bort fukt samtidigt som det minskar risken för påväxt.

Guider och tips för takmålning:

Vi målar tak på följande platser: Stockholm, Göteborg, Alingsås, Nacka, Norrtälje, Norrköping, Nyköping, Tyresö, Täby och Öland.

20% rabatt på taktvätt och takmålning

Takmålning – Nöjda kunder i hela Sverige

UTMÄRKT omdöme
Baserat på 96 recensioner
Takhem är utan tvekan de bästa och pålitligaste hantverkare vi någonsin anlitat. Snabbt, effektivt och hög kvalité genom hela processen. Kunde jag ge 10 stjärnor skulle jag göra det!
Hakan Strand
Hakan Strand
2024-06-17
Snabbt och smidigt genomfört arbete med tvätt och målning av ett mycket gammalt plåttak som nu ser ut som nytt
Sven Ringmar
Sven Ringmar
2024-06-07
Väldigt bra och prisvärt och bra att ha och göra med,kanontrevliga och tydliga samt noggranna med täckning och städning,supernöjd👍🏻
Mats Bergelin
Mats Bergelin
2024-06-06
Fantastiskt bra resultat och superproffsigt jobb rakt igenom! Förutom att vårt tak är både rent och fint målat, så var Henrik & co både trevliga, pålitliga och lätta att få tag på. De städade jättefint efter sig.
Fredrik Dahlborg
Fredrik Dahlborg
2024-05-26
Trevligt bemötande från säljare och proffsigt genomfört arbete. Jag är mycket nöjd!
Petra Hjalmarsson
Petra Hjalmarsson
2024-05-14
Allt blev som förväntat, trevliga och duktiga! Kommer att rekommendera vidare till andra garanterat. Tack för ett fint jobb!
Max Stendahl
Max Stendahl
2024-05-13
Allt har fungerat bra från ax till limpa. Henrik har varit en klippa hela vägen. Tack för ett bra samarbete
Adam Fröden
Adam Fröden
2024-05-13
Vi är så nöjda med Takhems arbete. Proffsigt på alla sätt och vårt tak blev som nytt!
Louise von Stockenström
Louise von Stockenström
2024-05-08


”Väldigt professionellt företag som målade och tvättade vårt tak. Alltid ett trevligt bemötande, snabbt och snyggt jobb och inga extra eller gömda kostnader. Rekommenderar starkt Takhem!”
Sofie AnderssonBetyg: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Få en kostnadsfri besiktning för takmålning

Skriv in ditt telefonnummer och ditt postnummer i rutorna nedan så kommer en av våra takmästare kontakta dig inom kort. Du kan även ringa oss på 0760-07 79 82.

Takhems 3-stegs metod

Takhem tar hand om det mesta kring ditt villatak för att förlänga livslängden på det. Innan takmålning kan ske behöver det ske en ordentlig taktvätt samt algbehandling. Förutom takvård erbjuder vi även fasadtvätt.

1. Taktvätt

Vi rengör taket med specialanpassade maskiner som är skonsamma mot takpannorna. Vi använder den mest effektiva och skonsamma metoden för att tvätta ditt tak på djupet.

2. Anti-algbehandling

Efter tvätt genomför vi en anti-algbehandling. Behandlingen dödar mossan från rötterna och förhindrar återväxt. Ditt tak blir helt rent inför målningen.

3. Takmålning

Ditt tak förses med två lager färg. Det andra lagret färg säkerställer längsta möjliga skydd för ditt tak. Nowocoats takfärg ger en fin yta och förlänger takets livslängd. Det nya ytskiktet skyddar mot fukt, mossa och alger.