Takmålning – ditt hustak blir som nytt

  • Nöjd kundgaranti
  • ROT-avdrag
  • Vi målar tegeltak, betongtak och plåttak
  • Vi verkar på många platser i Sverige

Vill du ha ett villatak som ser ut som nytt igen? På riktigt. Takhems effektiva metodik för takmålning gör det möjligt. Efter att taket är tvättat och algbehandlat målas det med två lager färg. Det ger bästa möjliga skydd och förlänger livslängden på taket.

De målade pannorna får en skyddande yta vilket stöter bort fukt samtidigt som det minskar risken för påväxt.

Vi målar tak på följande platser: Stockholm, Göteborg, Nacka, Norrtälje, Norrköping, Nyköping, Tyresö, Täby och Öland.

Få en kostnadsfri besiktning
tak plattor

Takhems 3-stegs metod

Takhem tar hand om det mesta kring ditt villatak för att förlänga livslängden på det. Innan takmålning kan ske behöver det ske en ordentlig taktvätt samt algbehandling. Förutom takvård erbjuder vi även fasadtvätt.

1. Taktvätt

Vi rengör taket med specialanpassade maskiner som är skonsamma mot takpannorna. Vi använder den mest effektiva och skonsamma metoden för att tvätta ditt tak på djupet. Läs mer om taktvätt.

2. Anti-algbehandling

Efter tvätt genomför vi en anti-algbehandling. Behandlingen dödar mossan från rötterna och förhindrar återväxt. Ditt tak blir helt rent inför målningen.

3. Takmålning

Ditt tak förses med två lager färg. Det andra lagret färg säkerställer längsta möjliga skydd för ditt tak. Nowocoats takfärg ger en fin yta och förlänger takets livslängd. Det nya ytskiktet skyddar mot fukt, mossa och alger.

Nöjdast kunder i hela Sverige – läs våra recensioner

Google Review Widget

Boka ett kostnadsfritt hembesök helt utan krav.

Boka här