Taktvätt på Öland

Hus på Öland? Med vår takvård blir ditt tak som nytt igen. Hållbart, smidigt och enkelt.


✓ ROT-avdrag
✓ Snabbt utförande
✓ Certifering för säkert & tryggt arbete på tak

Få en kostnadsfri besiktning
20% rabatt på taktvätt och takmålning

Nöjda kunder i hela Sverige

Google Review Widget


“Team Takhem gjorde ett mycket bra arbete, lätta att samarbeta med, hittade snabba lösningar till saker som dök upp under arbetets gång. Arbetet utfördes helt enligt överenskommelse. Rekommenderar Takhem då alla 14 hushåll (7 tak) var väldigt nöjda med utfört jobb och samarbete. Tack till Henrik med team.”
Hans Hansson, Brf Silversmeden Spånga – Betyg: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Takhems 3-stegs metod för tak

1. Taktvätt

Vi rengör taket med specialanpassade maskiner som är skonsamma mot takpannorna. Vi använder den mest effektiva och skonsamma metoden för att tvätta ditt tak på djupet.

2. Anti-alg

Efter tvätt genomför vi en anti-algbehandling. Behandlingen dödar mossan från rötterna och förhindrar återväxt. Ditt tak blir helt rent inför målningen.

3. Takmålning

Ditt tak förses med två lager färg. Det andra lagret färg säkerställer längsta möjliga skydd för ditt tak. Nowocoats takfärg ger en fin yta och förlänger takets livslängd. Det nya ytskiktet skyddar mot fukt, mossa och alger.

Taktvätt på Öland

Takhem använder välbeprövade metoder för att göra rent ditt tak, oavsett om det är tegelpannor, betongpannor eller plåt. Vi rengör taket med specialanpassade maskiner som är skonsamma mot takpannorna såväl som miljön. Besök vår huvudsida för takvätt så kan du läsa mer. Återkommande säkerhetskurser och utbildningar gör att vi alltid levererar arbeten med högsta kvalitet och säkerhet. Vi är dessutom experter på takmålning, efter taktvätt och algbehandling, så kan vi måla ditt tak så att det blir som nytt igen. Vi målar två lager färg som förlänger livslängden för ditt tak.

Förutom att tvätta tak, måla tak så jobbar vi även med fasadtvätt.

Mer läsning kring tak och takvård
Byta tak för att sätta upp solceller?
8 vanligaste problemen på villatak
Kostnad för att byta tak?

Få en kostnadsfri besiktning